Græsk gudinde. Græske Myter & Sagn

Frugtbarhedsgudinde

Græsk gudinde

Link: Dette var en gudinde og en personifikation af symmetri, proportion og harmoni. Minos blev følgelig accepteret som øens konge både af befolkningen og af sine brødre. Mens hun ventede deres barn Athene slugte Zeus hende imidlertidig, da det var blevet sagt at en søn af Metis ville styrte Zeus. Der er ikke bevaret noget origina. I hånden bærer han en stav, som han har fået af Zeus.

Nächster

Græske Myter & Sagn

Græsk gudinde

Mundskænk er den smukke trojanske kongesøn. Hestia opgav sin position som olympisk gud for at slutte sig til Dionysos og leve blandt menneskene hun får den rolle at vogte den hellige ild på Olympen. Hun fødte en søn, som hun kaldte Theseus. Store guder bliver ikke længer født, men nye helte kan altid trækkes op fra de dødes hær. Desuden ses hun sammen med andre guder og helte, især , i scener fra den trojanske sagnkreds samt i fremstillinger af kampen mellem guder og giganter, fx på.

Nächster

Månegudinden

Græsk gudinde

Eos: Denne har fået sin egen side. Ares krig Ares er krigens gud i græsk mytologi og var Afrodites elsker. Gaia opstår af Kaos, og hun giver liv til Pontus Havet og Uranos Himlen , som omgiver hende, og som siden bliver bolig for de udødelige guder. Artemis Diana : Apollons tvillingesøster. Den ligger på den lille ø Gozo nord for Malta. Templet, som havde 10 meter høje doriske søjler på alle sider, var på den tid det største i Grækenland. Hun er datter af Zeus og Leto og tager sig også af fødsler og frugtbarhed.

Nächster

Månegudinden

Græsk gudinde

Mens Herkules ligger i vuggen, sender Hera to giftslanger hen for at dræbe den lille, men Herkules griber de to slanger og kvæler dem med sine barnenæver. For at undslippe hans tilnærmelser skaber hun sig om til en hoppe og gemmer sig blandt en flok heste. Når hun afbildes, er det almindelig i selskab med et af skovens dyr. De fulgte dermed ' råd og Vergils eksempel. Andre medlemmer af denne tidligste generation er helte som , , og , har mange træk til fælles med. I de 6 måneder om året, hvor Demeter har besøg af sin datter, blomstrer kornet og andre vækster på jorden, og Demeter er lykkelig.

Nächster

Natsunivers

Græsk gudinde

Han afbildes ofte med en bevinget hjælm og med sandaler med vinger på. De andre seks måneder - én for hvert granatæblefrø - skal hun tilbringe som dronning i dødsriget. Derefter har han bundet en fin tråd til en myre og ladet den finde vej gennem labyrinten i sneglehusets indre. Af og til steg en giftig damp op af undergrunden under klippen. Link: Hestia: Denne har fået sin egen side. Ud af revnen trådte den unge gudinde med hjelm, rustning, skjold og spyd og en ugle på skulderen.

Nächster

Natsunivers

Græsk gudinde

Hos har Athena ofte tilnavnet Pallas ung pige? Da Hera opdager, at Io er Zeus' elskerinder, bebrejder hun ham hans utroskab, og han lyver skamløst om det. Han var far til Ariadne, Faidra og Androgeus. For hendes overmod hybris dræber Apollon og Artemis alle hendes børn med pileskud. Mor og datter forenedes endelig, og straks vokser kornet igen. Hun var datter af Okeanos og Tethys. Med Zeus har hun datteren Persefone, som, hvilket du sikkert lige har læst, er gift med underverdens konge Hades. Gudinde kostumer til kvinder Find din indre gudinde frem og hop i et af vores mange smukke og elegante gudinde kostumer.

Nächster

Græsk Gudinde Kostume

Græsk gudinde

Persefone tilbringer seks måneder om året i underverden sammen med sin ægtefælle Hades; i den tid er der vinter på jorden. Græsk mytologi: De store græske guder og helte - Guderne og heltene fra græsk mytologi - som eksempelvis Zeus og Herakles - bliver ved med at fascinere den dag i dag. Den eneste generelle mytografiske håndbog, som overlevede fra den græsk antik, var som forsøger at samle de modstridende fortællinger fra poetene og giver en stor oversigt over traditionel græsk mytologi og de heroiske legender. Hun er en amazonekriger, der kæmper mod det onde. Bliv en ægte gudinde af Olympus med disse græske kostumer.

Nächster

Græske Myter & Sagn

Græsk gudinde

Niobe er gift med kong Amphion, med hvem hun havde 6 sønner og 6 døtre. Hendes hellige dyr er svinet, som er et frugtbarhedssymbol. Som de andre græske guder er han meget menneskelig. Flere af titanerne gifter sig indbyrdes og får adskillige børn som guderne Helios Solen , Selene Månen og Eos Morgengry. Charites: Disse har fået sin egen side. I de andre 6 måneder er Demeter hensunken i sorg og længsel.

Nächster